spirer f.eks. bønnespirer 100 g. spirer f.eks. bønnespirer
250
g.
cherrytomater250 g. cherrytomater
olivenolie olivenolie
Opskrift:
Rens forellerne og drys dem indvendigt med salt og peber. Læg dild indvendigt. Pak fiskene ind i parmaskinke og steg dem på grillen i ca. 5 min. på hver side.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl.
Skær de nederste 2 cm af aspargesene og skær dem i stykker á ca. 4 cm. Halver cherrytomaterne og vend dem i pastaen sammen med asparges og spirer. Hæld olie over salaten og pynt med dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8512 gange, og udskrevet 176 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider