Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt forel med parmaskinke

Grillstegt forel med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 foreller
 salt
 peber
1 bdt.dild
12 skiverparmaskinke
 
 Salat:
300 g.pasta
1 bdt.grønne asparges
100 g.spirer f.eks. bønnespirer
250 g.cherrytomater
 olivenolie
 


Opskrift:

Rens forellerne og drys dem indvendigt med salt og peber. Læg dild indvendigt. Pak fiskene ind i parmaskinke og steg dem på grillen i ca. 5 min. på hver side.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl.

Skær de nederste 2 cm af aspargesene og skær dem i stykker á ca. 4 cm. Halver cherrytomaterne og vend dem i pastaen sammen med asparges og spirer. Hæld olie over salaten og pynt med dild.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7961 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu