Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillstegt forel med parmaskinke

Grillstegt forel med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 foreller
 salt
 peber
1 bdt.dild
12 skiverparmaskinke
 
 Salat:
300 g.pasta
1 bdt.grønne asparges
100 g.spirer f.eks. bønnespirer
250 g.cherrytomater
 olivenolie
 
Opskrift:
Rens forellerne og drys dem indvendigt med salt og peber. Læg dild indvendigt. Pak fiskene ind i parmaskinke og steg dem på grillen i ca. 5 min. på hver side.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl.

Skær de nederste 2 cm af aspargesene og skær dem i stykker á ca. 4 cm. Halver cherrytomaterne og vend dem i pastaen sammen med asparges og spirer. Hæld olie over salaten og pynt med dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8327 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu