Grillstegt forel med parmaskinke

Grillstegt forel med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 foreller
 salt
 peber
1 bdt.dild
12 skiverparmaskinke
 
 Salat:
300 g.pasta
1 bdt.grønne asparges
100 g.spirer f.eks. bønnespirer
250 g.cherrytomater
 olivenolie
 
Opskrift:
Rens forellerne og drys dem indvendigt med salt og peber. Læg dild indvendigt. Pak fiskene ind i parmaskinke og steg dem på grillen i ca. 5 min. på hver side.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl.

Skær de nederste 2 cm af aspargesene og skær dem i stykker á ca. 4 cm. Halver cherrytomaterne og vend dem i pastaen sammen med asparges og spirer. Hæld olie over salaten og pynt med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 9487 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu