Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt fisk på spyd

Grillstegt fisk på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.filet af kulmule torsk el kuller.
12 perleløg
200 g.bacon
4 tomater
1-2 salatagurker
 
 Marinade:
1 tsk.salt
1 knsp.hvid peber
2 tsk.dijonsennep
2 tsk.worchestershiresauce
 nogle stænk tabasco
1 spsk.soya sauce
 


Opskrift:

Skær fisken i mindre stykker. Bland ingredienserne til marinaden. Læg fisken heri og lad den hvile i 1 time, så mariaden kan nå at afgive smag. Kog løgene et par minutter i vand. Smut skallerne af. Halvér baconskriver og rul dem sammen. Skær tomaterne i både og agurkerne i skiver. Sæt alle ingredienserne skiftevis på 4 grillspyd. Pensl med marinaden. Grill i ovnen eller over en bordgrill ca. 3 minutter på hver side.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13523 gange,
og udskrevet 234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu