Grillstegt fisk på spyd

Grillstegt fisk på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.filet af kulmule torsk el kuller.
12 perleløg
200 g.bacon
4 tomater
1-2 salatagurker
 
 Marinade:
1 tsk.salt
1 knsp.hvid peber
2 tsk.dijonsennep
2 tsk.Worcestershire sauce
 nogle stænk tabasco
1 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Skær fisken i mindre stykker. Bland ingredienserne til marinaden. Læg fisken heri og lad den hvile i 1 time, så mariaden kan nå at afgive smag. Kog løgene et par minutter i vand. Smut skallerne af. Halvér baconskriver og rul dem sammen. Skær tomaterne i både og agurkerne i skiver. Sæt alle ingredienserne skiftevis på 4 grillspyd. Pensl med marinaden. Grill i ovnen eller over en bordgrill ca. 3 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 15553 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu