Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillspyd med svinemørbrad

Grillspyd med svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.svinemørbrad
150 g.bacon
4 løg
1 rød peberfrugt
6 spsk.olivenolie
 frisk timian
500 g.nye kartofler
8 soltørrede tomater
2 fedhvidløg
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Befri mørbraden for sener og skær den i 2 cm tykke skiver. Sno bacon omkring kødet. Pil løgene, halver dem og kog dem i ca. 5 min. Del løgene i kvarte. Halver peberfrugter, fjern frøstole og skær den i tern. Sæt skiftevis kød, løg og peberfrugt på grillspyd. Pensl med olie og fordel frisk timian over. Grill spyddene. Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Skær de soltørrede tomater i strimler. Bland kartofler med soltørrede tomater, presset hvidløg og frisk timian. Fordel kartoflerne i 4 stykker stanniol, hæld lidt olie over, drys med salt og peber og luk pakkerne tæt. Grill kartoffelpakkerne i 8 -12 min. og server dem til grillspydene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20813 gange,
og udskrevet 729 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu