Grillspid med mørbrad, lever og svesker

Grillspid med mørbrad, lever og svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8-10 svesker
1 dl.rødvin
250 g.svinemørbrad
250 g.svinelever
 peber
 salt
3 spsk.olie
 
Opskrift:
Sveskerne udblødes i rødvinen natten over. Skær kødet og leveren i firkantede stykker, som krydres med peber. Sæt skiftevis svesker og kød på grillspid, som pensles med olie og steges 8-10 minutter under grillen eller i olie på panden. Drys med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9683 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu