Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillspid med mørbrad, lever og svesker

Grillspid med mørbrad, lever og svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
8-10 svesker
1 dl.rødvin
250 g.svinemørbrad
250 g.svinelever
 peber
 salt
3 spsk.olie
 


Opskrift:

Sveskerne udblødes i rødvinen natten over. Skær kødet og leveren i firkantede stykker, som krydres med peber. Sæt skiftevis svesker og kød på grillspid, som pensles med olie og steges 8-10 minutter under grillen eller i olie på panden. Drys med salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8960 gange,
og udskrevet 108 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu