Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillet, gravet laks

Grillet, gravet laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.frisk laks el. regnbueørred
 
 Krydderblanding:
4 spsk.sukker
4 spsk.salt
2-3 knust hvid peber
 masser af frisk dild
 
Opskrift:
Gør fisken godt i stand. Fjern rygbenet og skær kødet ud i to fine lige store fileter. Træk alle ben ud, det gøres lettest med en pincet. Skyl fileterne og tør dem omhyggeligt. Dilden kommes imellem fileterne, der lægges over hinanden med kødsiden indad. Pakkes i en kraftig plastpose, der lukkes forsvarligt og opbevares under let pres i køleskab i mindst 5-6 timer. Skrab krydderier og dild af fileterne, drys dem i olie og læg dem på grillen. Grill først med kødsiden nedad og steg derpå færdig på den anden side. Ca. 5 min på hver side. Anret fisken på et fad med fintstrimlet grøn salat. Tilbehør: Små pillekartofler, citronbåde og krydret dildsmør


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9789 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bjørn barstad  -  0000-00-00 00:00:00
jeg glemte å si at får filetene ligge noen dager i kjøleskapet og at filetene snues en gang i døgnet så får marineringen trekke bedre inn. lag den på mandag om den skal brukes i helgen

bjørn barstad  -  0000-00-00 00:00:00
det er en fordel om det og tilsettes endel konjakk og. det hjelper på smaken.skinnet på gravet laks kan strimles og stekes i olje til den er lett sprø. den er en fin snacks på høyde med svor.