Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Græsk lammegryde

Græsk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græsk lammegryde, billede 4 Græsk lammegryde, billede 1 Græsk lammegryde, billede 2 Græsk lammegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 glammesmåkød
2 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
 
2 æg
1.5 dl.yoghurt naturel
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
10-12 sorte oliven
 
Opskrift:
Kødet skæres i små tern, hvidløgene presses. Kød og hvidløg steges ca. 10 min. på en pande i olien.

Drysses med salt og peber og lægges i et ildfast fad.

Æggene piskes sammen og røres med yoghurt, salt og peber. Æggemassen hældes over kødet.

Stilles i ovnen i ca. 15 min. ved 225 grader alm. ovn, til æggemassen er gylden.

Pyntes med oliven.

Serveres med Groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 37391 gange,
og udskrevet 459 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sandra  -  2010-03-05 15:45:22
Hvad spiser man til sådan en ret? Brød og salat?

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal syntes om denne ret, der er jo kød nok til 4 personer, men jeg vil kun mene at der er æggemasse nok til en, og kødet er også meget dominerende, så jeg vil bestemt mene at der skal mere æg i