Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillet oksekød i vilde betelblade

Grillet oksekød i vilde betelblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.kg hakket oksekød
300 g.spæk
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
21 vilde betelblade
7 træpinde
 Vegetabilsk olie
 
 Marinade:
1 spsk.stødt fem krydderier
1 spsk.karry
1 tsk.gurkemeje
1 spsk.sukker
1 spsk.soya
1 spsk.finthakket citrongræs
2 fedfinthakket hvidløg
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Marinade. Bland ingredienserne til marinaden og mariner oksekødet i 30 minutter. Steg spækket, køl det af og hak det i tynde strimler. Mariner med salt og sukker og stil det til side i 15 minutter. Udblød de vilde betelblade og dryp dem af. Bland oksekød og spæk og bland det grundigt. Pak farsen ind i betelplade, lav rullerne ca. 5 cm lange. Sæt 3 ruller på hvert spid, pensl med olie og grill dem på begge sider i 5 minutter til bladene bliver let brændte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8637 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Julie krogh larsen  -  2007-02-24 15:34:14
gurkemeje synes jeg der ikke der skal i ellers er det lærkert