Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet hvidløgskylling

Grillet hvidløgskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.kylling delt i over- og underlår og halverede bryster
 
 Marinade:
6 fedknust hvidløg
0.5 dl.citronsaft
2 spsk.sød Thai chilisauce
1 pottehakket koriander
1 spsk.brun farin
2 tsk.sojasauce
 


Opskrift:

Rens kyllingestykkerne og dup dem tørre. Læg dem på et stort fad.

Marinade:
Bland alle ingredienser sammen i en skål. Hæld marinaden over kyllingestykkerne og vend dem godt, så alt kød er grundigt smurt ind i marinaden. Dæk fadet og stil det på køl i 2-3 timer.

Grillsteg kyllingestykkerne over glødende kul, til de er gyldenbrune og gennemstegte. Alternativt kan stykkerne grilles under en varm ovngrill.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 30121 gange,
og udskrevet 769 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ruth  -  2013-07-29 17:36:56
hvor lang tid skal kyllingestykkerne stege på grillen, før de er gennemstegte (skal lårene ikke stege længere, før de er møre?


KHA  -  0000-00-00 00:00:00
Det er nemt når kød og fjerkræ skal marineres, at lægge kødet i en kraftig plastpose. Hæld marinaden ved og luk posen godt. så er det nemt at fordele marinaden. Vendes af og til.


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Det er lækkert