Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Corn cakes

Corn cakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.majsmel
2.5 dl.hvedemel
1 spsk.sukker
2 storeæg
2 dl.letmælk
2 dl.majsolie
 
Opskrift:
Bland de tørre ting. i en skål og lav en fordybning i midten . Pisk æg og mælk og ½ dl af olien sammen og hæld blandingen i og rør dejen jævn.

Varm et par spsk. olie på panden og sæt dejen på med en ske og flad den ud til små cirkler på ca 8 cm Steg i 1-2 min. til de er gyldne .

Serveres lune til snacks eller salater mm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 23491 gange,
og udskrevet 289 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeppe Aaen-Larsen  -  2010-02-25 11:18:43
De er fine. Tilsatte dog også en tsk salt. Gør dem lidt mere alsidige.

meg  -  0000-00-00 00:00:00
den var veldig veldig godt