|
|
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske Indsendt : |
|
|
Sambal Olek, hvidløg, limesaft, olie og fiskesovs piskes sammen til en marinade. De optøede rejer, lægges i marinaden. De skal stilles 1 døgn i køleskabet. Rejerne grilles i 4-5 minutter. Pas på de bliver nemt seje hvis de grilles for længe. Rejerne pilles, husk at fjerne den sorte streng i ryggen. Servering: Serveres straks med limebåde og eventuelt sød chilisauce. |
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (42 stemmer) Opskriften er vist 27329 gange, og udskrevet 582 gange. |
|
KommentarerIxoa - 2013-07-19 12:58:50 "Lime i både til pynt" hvordan laver man sådan noget? kim - 2011-09-12 13:07:14 jeg troede det var dansk mad det her. Da jeg begyndte at lave det tænkte jeg whaaat det jo ik DANSK Per - 2010-05-03 08:11:15 Sambal olek er en chilipasta, den kan købes i de fleste supermarkeder, den er på glas og med rød etikette. Ena - 2010-04-29 12:03:47 Hvad er Sambal Olek og hvor købes det ? BoHolst - 0000-00-00 00:00:00 Er også velegnet til friturestegning. Jo mere lage man kommer ved jo stærkere..... |