Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillede skalrejer med chili og frisk koriander

Grillede skalrejer med chili og frisk koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800-1000 g.rejer med skal friske eller frosne
0.5 dl.olivenolie
2-3 fedhvidløg
1 rød chili eller mere alt efter styrke
 groft salt
1 bdt.frisk koriander
 citroner eller lime til servering
 bambusgrillpinde
 
Opskrift:
Hvidløget knuses og chilien snittes fint. Begge dele røres med olien. Rejerne skylles og tørres og fordeles på bambusspiddene. De må ikke sidde for tæt.

Rejespiddene grilles kort på havegrillen eller en varm grillpande med en smule olie. Før de tages af grillen eller panden, pensles de med hvidløgsolien. Hold spiddene varme, efterhånden som de steges.

Drys til sidst med rigeligt groft salt og server spiddene med halve citroner eller lime, frisk koriander og godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17088 gange,
og udskrevet 323 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu