Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Omelet med hummerhaler

Omelet med hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.jomfruhummerhaler (frost)
2 spsk.majsolie
 salt
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
3 æg
 frisk dild
2 cherrytomater
 


Opskrift:

Rist hummerhalerne let i varm olie. Drys lidt salt på og kværn peber over. Bland godt rundt. Tilsæt fintsnittet dild. Pisk æggene sammen og hæld dem over. Lad massen samle sig lidt, inden der forsigtigt løftes op i omeletten, så den flydende masse kan løbe ind under. Fold omeletten sammen, og servér den straks på en varm tallerken med halve tomater og et stykke frisk grovbrød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9187 gange,
og udskrevet 233 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu