Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hummerhalesalat

Hummerhalesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hummerhalesalat, billede 4 Hummerhalesalat, billede 1 Hummerhalesalat, billede 2 Hummerhalesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.hummerhaler med skal
 
 Kogelage:
 vand
 eddike
 salt
 
 Dressing:
3 dl.creme fraiche 18%
2 dl.maoyanaise
0.5-1 spsk.dijonsennep
1 lime saft heraf
0.5 bdt.purløg
0.5 bdt.dild
0.5 bdt.kørvel (eller persille)
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 skiverristet toastbrød
 


Opskrift:

Halerne kommes i det spildkogende vand tilsat eddike og salt af et par gange, de skal koge et par minutter eller til de er kommet op til overfladen. Lægges i isvand eller i køleskab i et par timer til de er afkølede før de pilles.

Dressing:
Til dressingen røres creme fraiche med sennep og limesaft. Krydderurterne hakkes fint og røres i creme fraichen. Smag til med salt og peber. Lad dressingen hvile et øjeblik i køleskabet.

Rør hummerhalerne i dressingen, eller server den ved siden af.

Byd ristet toastbrød og kvarte lime eller citron til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 68622 gange,
og udskrevet 2918 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-11-20 18:40:33
Det fremgår ikke hvad maoyanaisen skal bruges til !?


Birgit  -  2008-04-30 16:39:36
meget lækker men kun et lille nip sennep


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Kom kun ½ spsk dijonsennep i - ellers er smagen alt for dominerende. Smager ellers rigtig godt:-)