Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
16 kogte jomfruhummerhaler
1 æg
 hvedemel
 salt
 peber
 rasp
 raffinol el. olie til friture stegning.
 
 Dressing:
150 g.mayonaise
1 dl.piskefløde
2 spsk.tomatpuré
 salt
0.5 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

De kogte hummerhaler klippes eller skæres op på undersiden, og kødet taget helt ud, eller hvis man har købt frosne, tøs de op og duppes tørre på papir. Pisk ægget med lidt vand, og vend halerne først i mel tilsat salt, så i ægget, og tilsidst i rasp. Varm friturefedtet op, til det syder omkring en tandstik. læg hallerne i med en hulske og ikke for mange ad gangen. Steg dem til de er gyldne. Tag dem op og læg dem på køkkenrulle og hold dem varme. Bland flødeskum og mayonaise, tilsæt citronsaft, tomatpuré og salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10222 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu