Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
16 kogte jomfruhummerhaler
1 æg
 hvedemel
 salt
 peber
 rasp
 raffinol el. olie til friture stegning.
 
 Dressing:
150 g.mayonaise
1 dl.piskefløde
2 spsk.tomatpuré
 salt
0.5 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
De kogte hummerhaler klippes eller skæres op på undersiden, og kødet taget helt ud, eller hvis man har købt frosne, tøs de op og duppes tørre på papir. Pisk ægget med lidt vand, og vend halerne først i mel tilsat salt, så i ægget, og tilsidst i rasp. Varm friturefedtet op, til det syder omkring en tandstik. læg hallerne i med en hulske og ikke for mange ad gangen. Steg dem til de er gyldne. Tag dem op og læg dem på køkkenrulle og hold dem varme. Bland flødeskum og mayonaise, tilsæt citronsaft, tomatpuré og salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10800 gange,
og udskrevet 278 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu