Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røgede jomfruhummerhaler

Røgede jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 jomfruhummer
 
 stenbiderrogn
 creme fraiche 38 %
 løg
 citron
 


Opskrift:

Skallen pilles af, og man giver jomfruhummeren et snit i ryggen, så den sorte streng kan fjernes. Skyl den under koldt vand. Tilbered jomfruhummerne på samme måde som rejerne. Spises med flutes og stenbiderrogn med creme fraiche 38 %, fint hakket løg og citron.

Tips:

Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på. Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt under koldt vand. Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er foropvarmet til ca. 70 grader og kom røgsmuld på. Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter. Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre.

Spises med flûtes, mayonnaise og en kold øl.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9580 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu