Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummerhaler i basilikumcreme

Jomfruhummerhaler i basilikumcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 rå jomfruhummere
 
5 dl.fiskefond
 creme fraiche 38%
1 pottefrisk basilikum
 salt
 peber
 
 olivenolie
 hakket hvidløg
 


Opskrift:

Køb friske rå jomfruhummere. Pil jomfruhummerhalerne fri af skallerne. Gem skallerne til en gang hummerbisque, eller smid dem væk, hvad der vil være synd, for der sidder så megen god smag i dem.

Varm ½ l fiskefond i en gryde. Tilsæt creme fraiche 38% og kog det ind til en lind creme. Køl den lidt ned og hæld den i en blender med et meste af en potte frisk basilikum. Den blende creme hældes tilbage i gryden og varmes igennem. Smag til med salt og peber.

Imens ristes jomfruhummerhalerne i olivenolie og hakket hvidløg i ganske få minutter.

Anret hummerhalerne i en bunke på 4-5 stykker på små tallerkener, og hæld basilikumcremen rundt om.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 26759 gange,
og udskrevet 907 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker forret med en god, fyldig smag. Gør sig godt på en bund af salat samt med flutes.