Jomfruhummerhaler i basilikumcreme

Jomfruhummerhaler i basilikumcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 rå jomfruhummere
 
5 dl.fiskefond
 cremefraiche 38%
1 pottefrisk basilikum
 salt
 peber
 
 olivenolie
 hakket hvidløg
 
Opskrift:
Køb friske rå jomfruhummere. Pil jomfruhummerhalerne fri af skallerne. Gem skallerne til en gang hummerbisque, eller smid dem væk, hvad der vil være synd, for der sidder så megen god smag i dem.

Varm ½ l fiskefond i en gryde. Tilsæt creme fraiche 38% og kog det ind til en lind creme. Køl den lidt ned og hæld den i en blender med et meste af en potte frisk basilikum. Den blende creme hældes tilbage i gryden og varmes igennem. Smag til med salt og peber.

Imens ristes jomfruhummerhalerne i olivenolie og hakket hvidløg i ganske få minutter.

Anret hummerhalerne i en bunke på 4-5 stykker på små tallerkener, og hæld basilikumcremen rundt om.





karakterer:
Opskriften er vist 31524 gange,
og udskrevet 970 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækker forret med en god, fyldig smag. Gør sig godt på en bund af salat samt med flutes.