Kartoffelrøsti med Jomfruhummer

Kartoffelrøsti med Jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Røsti:
600 g.bagekartofler
3 spsk.olie
 salt
 peber
 
0.5 finthakket rød peberfrugt
1 spsk.hakket rødløg
400 g.jordskokker i grove stykker
 
8 jomfruhummer haler flækket på langs
 
Opskrift:
Røsti:
Kog kartoflerne i 15 min., pil dem og riv dem groft. Bland lidt salt i og form 4 portionspandekager og steg dem for jævn varme på en teflonpande i 1½ spsk olie til de er smukt gyldne på begge sider.

Tænd ovnens grill. Bland peberfrugt, løg, 1½ spsk olie og krydr med salt og peber.

Fordel halvdelen over hummerhalerne. Bland resten af peberfrugt blandingen med jordskokkerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Stil dem under ovnens grill 4-5 min.

Vend dem og stil hummerhalerne med ind under grillen og grill yderligere 4-5 min.

Anret Røsti på 4 tallerkener med grillede hummerhaler og jordskokker omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 20145 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu