Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagte jomfruhummerhaler med hvidløg

Ovnbagte jomfruhummerhaler med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagte jomfruhummerhaler med hvidløg, billede 4 Ovnbagte jomfruhummerhaler med hvidløg, billede 1 Ovnbagte jomfruhummerhaler med hvidløg, billede 2 Ovnbagte jomfruhummerhaler med hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.jomfruhummerhaler
 
 Kryddersmør:
150 g.smør
3 fedpresset hvidløg
1 bdt.persille
 en lille smule karry
 salt
 
Opskrift:
Kryddersmør:
Smør, hvidløg, persille, karry og salt røres sammen.

Jomfruhummerhalerne lægges tæt sammen i et ildfast fad. Krydersmøret fordeles over jomfruhummerhalerne.

Jomfruhummerhalerne sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 180 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (72 stemmer)

Opskriften er vist 333691 gange,
og udskrevet 8751 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

P Michno  -  2019-10-15 16:23:55
15-20 minutter i ovn gør halerne tørre, seje og smagsløse! 4-5 minutter ved høj ovnvarme evt grill er passende.

  -  2019-07-25 17:45:29
Der er ligesom 3 halespiser på en hale træk og drej forsigtig i den i midten og tarmen ryger nemt ud.

Pia  -  2018-12-28 22:01:18
Hvilken dressing vil vær god til?

  -  2018-07-31 17:12:27
Jeg spiser RIGTIG mange og RIGTIG ofte jomfruhummer (hvor heldig har man lov at være?!) Jeg plejer at røv'e dem (tage tarm ud og klippe dem op) og så hælde dem over med hvidløgsolie og så i ovnen i ca samme tid som denne opskrift - så tager jeg et friskbagt baguette til og en dressing lavet på Creme Fraiche, karry, dijonsennep, ketchup, salt og peber. og så smovser jeg!

Annemaia   -  2017-12-31 17:09:05
Man kan fjerne tarmen ved at knække det nederste led af hummerhalen af op mod ryggen og så trække tarmen med ud 😊 den sidder fast på halens ende.

Eva   -  2013-01-01 16:21:33
Uhm fantastisk spise. Hældte lidt limesaft og hvidvin over inden de kom i ovnen. Skal bestemt laves igen en hyggeaften med manden.

Mr. Jones  -  2011-12-29 12:25:46
Tilsæt ingefær sammen med hvidløget, smøret kan erstattes med olie + lidt hvidvin.

TØH  -  2011-03-05 16:40:54
Jeg kan kraftigt anbefale at lave en "smør" til noget brød ved siden af. 2/3 kartoffel - 1/3 smør Bland hvidløg i sammen med persille. Rigtig godt at smøre på brødet, og også i et tykt lag. :) MUMS

Myrna  -  2008-12-12 10:07:48
Prøv at drysse med paprika i stedet for at komme karry i kryddersmøret - giver rigtig god smag

Inge Lise  -  2008-11-29 16:34:49
I nogle opskrifter skal man fjrne tarmen, og i andre skal man ikke, betyder den noget for smagen, og hvor sidder den, hvordan fjerner man den ?

Sven  -  2008-06-21 16:37:01
alletiders opskrift, husk at læsse kommentarene, så går det ikke galt

Kokken  -  2008-03-03 14:08:37
Synes det er synd at tilsætte karry... Husk at fjerne den sorte tarmstreng under rensningen af hummerne... ellers bliver det en "sandet" fornøjelse...

fra sofie på 12  -  2008-01-02 21:59:18
godt råd tryk dem på sinden ¨å det knaser godt brak så skalden til siderne hiv så i begge ender så er lige til at få fat i=-)

Per  -  2007-09-20 12:53:06
De jomfruhummerhaler som jeg havde fået fat i var ikke så store, men hvis det er store haler kan de flægges og lægges med skalsiden nedad, så er det nemmere at få fat i kødet.

Rene  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtigt god opskrift - Hæld lidt citronsaft og hvidvin ud over halerne, inden de sættes i ovnen.

Maiken V  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis de serveres sammen med salat, så lav en ingefær/citron olie til!