Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret jomfruhummer med karry glace og sprød salat

Marineret jomfruhummer med karry glace og sprød salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
20 jomfruhummerhaler
4 hele jomfruhummer
 
 Marinade:
1 spsk.soja
4 spsk.god oliven olie
2 tsk.karry
1 fedhvidløg
 chilli efter behag
 salt
 peber
 
 salat
 


Opskrift:

Start med at lave marinaden. Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern tarmen. (Tips: Klip ned langs ryggen og buk skallen af). Vend halerne i marinaden og lad dem trække i ca. 30 min. Anret halerne i små bageforme med 5 stk. i hver og bag dem ved 190 grader i ca. 8 min. (Kan også anrettes i små portioner på en bageplade med bagepapir). Bag de hele jomfruhummer sammen med halerne. Karry glace: Hæld resten af marinaden op i en gryde og tilsæt lidt vand. Lad marinaden koge til den får en sirupsagtig konsistens. Lav en bund af forskellige slags salattyper (evt. rucola, rød eller grøn krølsalat) og anret hummerhalerne ovenpå.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10564 gange,
og udskrevet 176 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu