Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Yoghurtsalat med agurk og gulerod

Yoghurtsalat med agurk og gulerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10 dl.yoghurt naturel
300 g.agurk
150 g.renset gulerod
2-3 fedknust hvidløg
2.5 spsk.(jomfru)olivenolie
1-2 tsk.lys vineddike
2 tsk.korianderfrø
 frisk dild
 purløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hæld 1 liter yoghurt naturel et kaffefilter. Lad yoghurten dryppe af 5-6 timer. Hvis der er varme i køkkenet, så lad afdrypningen foregå i køleskabet. Afdryppet yoghurt kan opbevares tildækket i køleskabet.

Rør knust hvidløg sammen med olivenolie, eddike, salt og peber. Knus korianderfrø ret fint og rør dem i. Lad olieblandingen trække ca. 30 minutter.

Rør olieblandingen i den afdryppede yoghurt og lad yoghurten trække et par timer.

Halver agurken og skrab kernerne ud. Riv agurken og renset gulerod groft. Rør dem i yoghurten. Rør friskklippet dild i. Sæt igen yoghurten tildækket i køleskabet i ca. 30 minutter.

Rør yoghurten sammen og smag til med salt og peber. Server salaten i portioner eller i en stor skål. Drys med en blanding af fintklippet dild og purløg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5540 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu