Salat af kylling og avocado med sherryvinaigrette

Salat af kylling og avocado med sherryvinaigrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 hoved egebladsalat
2 avocadoer
200 g.kogt kyllingekød (bryst eller lår - uden skind)
3 skiverrugbrød
2 fedhvidløg
2 spsk.sherry
2 spsk.sherryvineddike
3 spsk.jomfruolivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl salaten og ryst den fri for vand. Pluk den i store stykker. Gnid rugbrødsskiverne med presset hvidløg og skær dem i tern på 1 1/2 x 1 1/2 cm. Rist terningerne sprøde i klaret smør eller olivenolie og læg dem på fedtsugende papir.

Befri avocadoerne for sten og skal og skær dem i stykker. Pluk kyllingekødet i stykker. Bland salat, kylling, avocado og rugbrødstern i en skål.

Pisk sherryvineddike og sherry sammen med olivenolien, smag til med salt og peber og hæld marinaden over salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9074 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu