Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløg

Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Smelt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 storesmelt
100 g.fin mandelmel
100 g.alm. rasp
 skal af 1 citron
 salt
 peber
 Olivenolie til stegning
 
2 røde peberfrugter
2 skalotteløg
0.5 dl.sherryeddike
2 dl.olivenolie
 Piment d Espelette
 timian
 salt
 peber
 


Opskrift:

Smelt:
Smelten fileteres.

Mandelmel, rasp og citronskal blandes, hvori fileterne paneres. Steges i olivenolie til gyldne. Krydders med salt og peber.

Rød peber terrine:
De røde peberfrugter bages ved 200 grader C ca. 6 min. Skind og kerner fjernes.
Skalotteløgne steges klare i olivenolie. Krydres med timian, piment d Espelette, salt og peber og deglaseres med sherryeddike. Peberfrugterne og de syltede skalotteløg lægges lag vis i pres i køleskab natten over i terrinen form.

Anretning:
Terrinen skæres i skiver, ca. 1 cm tykke, og anrettes med sherryvinaigrette og sprødstegt filet. Garneres med estragon og friterede løgringe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7945 gange,
og udskrevet 119 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu