Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløg

Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Smelt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 storesmelt
100 g.fin mandelmel
100 g.alm. rasp
1 citron skal heraf
 salt
 peber
 Olivenolie til stegning
 
2 røde peberfrugter
2 skalotteløg
0.5 dl.sherryeddike
2 dl.olivenolie
 Piment d Espelette
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt:
Smelten fileteres.

Mandelmel, rasp og citronskal blandes, hvori fileterne paneres. Steges i olivenolie til gyldne. Krydders med salt og peber.

Rød peber terrine:
De røde peberfrugter bages ved 200 grader C ca. 6 min. Skind og kerner fjernes.
Skalotteløgne steges klare i olivenolie. Krydres med timian, piment d Espelette, salt og peber og deglaseres med sherryeddike. Peberfrugterne og de syltede skalotteløg lægges lag vis i pres i køleskab natten over i terrinen form.

Anretning:
Terrinen skæres i skiver, ca. 1 cm tykke, og anrettes med sherryvinaigrette og sprødstegt filet. Garneres med estragon og friterede løgringe.


karakterer:
Opskriften er vist 8602 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu