Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hummerhaler i flødesauce

Hummerhaler i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hummerhaler i flødesauce, billede 4 Hummerhaler i flødesauce, billede 1 Hummerhaler i flødesauce, billede 2 Hummerhaler i flødesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 løg
25 g.smør
150 g.champignon
2 spsk.hvedemel
1 dl.hummerbouillon
3 dl.fløde
1 tsk.Worchestershire sauce
1 tsk.paprika
75 g.pillede rejer
150 g.hummerhaler
1 bdt.dild
 


Opskrift:

Pil løget og hak det fint, svits det i smørret sammen med de rensede, skiveskårne champignon. Drys melet hen over hele gryden og rør det sammen til en fast masse. Spæd lidt efter lidt, under omhyggelig omrøring, med den varme bouillon og fløden. Smag til med krydderierne og lad det småsimre, undr let omrøring, i ca. 10 minutter.

De optøede rejer og hummerhalerne kommes i saucen og varmes igennem. Retten kan serveres nu i en skål eller på tallerken og pyntes med dild, eller den kan hældes i et ildfast fad, drysses med ost og gratiners i alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (72 stemmer)

Opskriften er vist 55335 gange,
og udskrevet 1412 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Joan  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange personer er retten til?