Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hummerhaler i chilisauce

Hummerhaler i chilisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hummerhaler i chilisauce, billede 4 Hummerhaler i chilisauce, billede 1 Hummerhaler i chilisauce, billede 2 Hummerhaler i chilisauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 rød chilipeber
1 fedhvidløg
200 g.løg
1 spsk.olie
250 g.jomfruhummerhaler u skal
0.5 citron saften heraf
1 tsk.sambal oelek
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 sukker
 


Opskrift:

Chili skylles, udkernes og skæres i ganske små stykker. Løg og hvidløg pilles og skæres ligeledes fint ud.

Varm olien på en stor pande og lad løg og hvidløg stege klare. Kom så hummerhalerne på panden og sauter dem et øjeblik. Derefter tilsættes chili, citronsaft og sambal oelek. Bland alt godt sammen og sauter det i 3 minutter.

Til sidst røres fløde i. Smag til med salt, peber og sukker, og lad retten småsnurre for svag varme i ca. 10 minutter.

Server på en blandet salat og med lune flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 63293 gange,
og udskrevet 2381 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

andy  -  2014-02-08 16:18:05
MMM smager helt fantastisk


Hemming  -  2013-01-01 12:50:19
Kanon lækker ret. Lavede den til forret nytårsaften hvor den blev nydt af alle (selvom der var 2 der ikke spiste skaldyr). I stedet for frisk chili kan sød chilisause med fordel bruges. Godt nytår :-)


Janni  -  2012-08-11 10:37:03
En fuldstændig vidunderlig ret! Jeg brugte kun 1/2 tskf sambal oelek og tilsatte desuden rejer 5 min før den var færdig og den var perfekt! Denne ret kan man blive forfalden til!!!


Aske og Sofie  -  2009-09-18 19:10:22
En rigtig god forret som vi lige har nydt! Den skal dog efter vores smag gøres lidt stærkere end der står for at være perfekt. Tak for opskriften


Christian  -  2007-01-04 16:28:49
Det kommer da vbel an på, hvilken chilli man bruger - fx meget mild jalapeño eller vredens stærkeste habañero (hhv 5000 og 300.000 scoville)


Dorthe  -  2006-12-28 19:10:47
Hvad serverer jeg til


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Denne kræver ændringer. Vi spiser meget stærkt mad, men hvis man laver denne, som den står her, bliver det nærmest uspiseligt. Jeg tror der skal stå to tsk. sambal oelek. Ellers rigtig god. Bliver også god, hvis man koger noget frisk pasta og blander i til sidst.


  -  0000-00-00 00:00:00
Serveres varm


pablo  -  0000-00-00 00:00:00
skal denne ret nydes varm eller kold?


Malou  -  0000-00-00 00:00:00
Den gi'r en god varme i kinderne! Så hvis men ikke er til en hel så stærk udgave, så kan 2 af de 3 chilli sagtens undlades! God fornøjelse