Skræl og rens grønsagerne og kog dem møre i vand med lidt salt.
Kog hvidvinen op, tag det fra varmen og opblød gelantinen deri. Efter det er smeltet tilsættes fiskefonden, og hvidløget der er skråret i meget tynde skiver kommes i og det afkøles
Laksen skæres fri for skindet, og skære i tynde lange baner. I en terrine lægges der en bane laks, derpå stykker af halve porre og gulerødder. Der dækkes med filetter af rødtunge, of drysses med hakket persille. På filetterne lægges der stykker af halve porre og gulerødder og der sluttes med laks. Den afkølede fiskefond hældes ned i formen så det dækker, og terrinen stilles i køleskab i et døgn.
Ved anretning pyntes der med frissée blade der er vendt i olie og appelsinsaft, og der kan serveres en safrancreme til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11865 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider