Karryhummer i ovn

Karryhummer i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Karryhummer i ovn, billede 4 Karryhummer i ovn, billede 1 Karryhummer i ovn, billede 2 Karryhummer i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Jomfruhummerhaler
2 tsk.karry
0.5 tsk.hvidløgspulver
0.5 tsk.salt
125 g.smør
 
Opskrift:
Hummerne rengøres tarmen fjernes. Skallen klippes op på oversiden. Hummerne fordeles på en bradepande. Karry hvidløgspulver & salt drysses ud over. Smør fordeles i små klatter ud over hummerne.

Sættes i en forvarmet ovn på 180 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter.

Serveres med lune flutes og smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 26117 gange,
og udskrevet 417 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu