Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummermousse

Jomfruhummermousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.jomfruhummer + koral ( sidder i hovedet på nogle af dem)
4 æg
5 dl.piskefløde
 salt
 


Opskrift:

Kødet samt koral blendes / køres sejt med salt. Derefter tilsættes æg, et af gangen. Til sidst fløden. Bages ved 160 grader i 20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10023 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu