Jomfruhummermousse

Jomfruhummermousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.jomfruhummer + koral ( sidder i hovedet på nogle af dem)
4 æg
5 dl.piskefløde
 salt
 
Opskrift:
Kødet samt koral blendes / køres sejt med salt. Derefter tilsættes æg, et af gangen. Til sidst fløden. Bages ved 160 grader i 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 13040 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu