Jomfruhummerhalesoufflé

Jomfruhummerhalesoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.jomfruhummerhaler
2 ps.ris
1 ds.asparges
4 æggehvider
200 g.mayonnaise
1 tsk.sennep
 eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Risene koges og kommes i 2 ildfaste fade. Herover hældes asparges + væde.

Hummerhalerne ristes i karry og smør og lægges over aspargesen.

Æggehviderne piskes stive.
Mayonnaise røres med sennep og lidt eddike og blandes med hviderne. Denne blanding fordeles over de 2 fade.

Det hele bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til de er pænt gyldne.

Spises straks!!!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13451 gange,
og udskrevet 246 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu