Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummerhalesoufflé

Jomfruhummerhalesoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.jomfruhummerhaler
2 ps.ris
1 ds.asparges
4 æggehvider
200 g.mayonnaise
1 tsk.sennep
 eddike
 salt
 peber
 


Opskrift:

Risene koges og kommes i 2 ildfaste fade. Herover hældes asparges + væde. Hummerhalerne ristes i karry og smør og lægges over aspargesen. Æggehviderne piskes stive. Mayonnaise røres med sennep og lidt eddike og blandes med hviderne. Denne blanding fordeles over de 2 fade. Det hele bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til de er pænt gyldne.

Spises straks!!!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12109 gange,
og udskrevet 213 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu