Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brøndkarsesuppe med råstegt hummer og hummerskum

Brøndkarsesuppe med råstegt hummer og hummerskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Gratin

Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5-600 g.dansk hummer
2 store bundter brøndkarse
2 store kartofler
2 dl.flødeskum
 olivenolie
 eddike
 salt
 peber
 
 Til Bisque:
 Skaller fra hummer
1 dl.hvidvin
3 cl.cognac
1 gulerod
1 løg
3 fedhvidløg
2 tomater
 
Opskrift:
Hummeren aflives i kogende vand, ca. 2 minutter, og kødet tages ud. Skallerne brunes i hed olivenolie, grøntsager tilsættes, flamberes med cognac. Hvidvinen tilsættes og reduceres. Vand tilsættes. Koges ca. 10 minutter, derefter sigtes og reduceres.

Kartoflerne skæres i tynde skiver. De koges i letsaltet vand ca. 1 l. i ca. 10 minutter. Kom brøndkarse i kartoflerne og kog op. Derefter blendes og sigtes. Smag til med salt og peber.

Hummerhalen steges kort og skæres i stykker og anrettes på tallerknen.

Hummerbisque koges helt ned og tilsættes flødeskum. Hummerskummet hældes oven i suppen og pyntes med lidt brøndkarse vendt i syrlig dressing.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11488 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu