Brøndkarsesuppe med råstegt hummer
Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå Indsendt : Red : |
|
|
Hummeren aflives i kogende vand, ca. 2 minutter, og kødet tages ud. Skallerne brunes i hed olivenolie, grøntsager tilsættes, flamberes med cognac. Hvidvinen tilsættes og reduceres. Vand tilsættes. Koges ca. 10 minutter, derefter sigtes og reduceres.
Kartoflerne skæres i tynde skiver. De koges i letsaltet vand ca. 1 l. i ca. 10 minutter. Kom brøndkarse i kartoflerne og kog op. Derefter blendes og sigtes. Smag til med salt og peber. Hummerhalen steges kort og skæres i stykker og anrettes på tallerkenen. Hummerbisque koges helt ned og tilsættes flødeskum. Hummerskummet hældes oven i suppen og pyntes med lidt brøndkarse vendt i syrlig dressing. |
|
Opskriften er vist 13349 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne