Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummer-suppe

Jomfruhummer-suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 løg
1 porre
 hvidløg
100 g.tomatpure
500 g.jomfruhummer med skaller og kløer
2 gulerødder
250 g.smør
5 dl.fløde
20 dl.vand
2.5 dl.tør hvidvin
 


Opskrift:

Jomfruhummerhalerne tages ud af skallen. Skallerne, kløerne, grønsager i store tern, samt hvidvin og tomatpure koges 5-6 timer i vand. Herefter skal suppen sis og koges ind til det halve. Så monteres suppen med smør og fløde. Der smages til med salt og peber. Suppen blendes og tilsættes pocherede jomfruhummerhaler inden servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 25439 gange,
og udskrevet 445 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

frank b  -  2017-01-07 15:09:54
brug rigeligt med jumfruhummer(gerne små nu efter nye mindste mål)og lad hummeren blive knust efter at have kogt i 30 minnutter og sig den så


Karsten  -  2014-12-30 11:57:20
Hvorfor skulle man blende suppen, efter man siet den? Så blender man jo bare væske?