Varm muslinge- og kartoffel-salat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne i passende bidder. De må ikke koge ud.
Skyl og børst muslingerne i tre hold vand - kassér alle, der ikke lukker sig. Kom hvidvinen i en stor gryde og bring i kog. Kom muslingerne i og læg låget på. Ryst gryden eller rør rundt, så alle bliver ens varme - ellers kan nogle dyr blive halvrå og andre seje. Efter 8 – 10 minutter er muslingerne klar. Tag dem ud af skallerne og hold dem varme i en forvarmet skål. Alle lukkede muslinger kasseres sammen med de tomme skaller. Bland olie, eddike og hakkede løg i en skål og tilsæt kartofler, tomater i småbidder og muslinger og rør igennem. |
|
Opskriften er vist 7041 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne