Varm muslinge- og kartoffel-salat

Varm muslinge- og kartoffel-salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 tomater
500 g.kartofler
2 spsk.olivenolie
0.75 dl.tør hvidvin
2 spsk.hakket rødløg
0.75 dl.hakket persille
24 store muslinger
 
Opskrift:
Kog kartoflerne i passende bidder. De må ikke koge ud.

Skyl og børst muslingerne i tre hold vand - kassér alle, der ikke lukker sig.

Kom hvidvinen i en stor gryde og bring i kog. Kom muslingerne i og læg låget på. Ryst gryden eller rør rundt, så alle bliver ens varme - ellers kan nogle dyr blive halvrå og andre seje.

Efter 8 – 10 minutter er muslingerne klar. Tag dem ud af skallerne og hold dem varme i en forvarmet skål. Alle lukkede muslinger kasseres sammen med de tomme skaller.

Bland olie, eddike og hakkede løg i en skål og tilsæt kartofler, tomater i småbidder og muslinger og rør igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5831 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu