Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spæde salater med høvlet Parmesan og valnødder

Spæde salater med høvlet Parmesan og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Ostesalater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5 l.blade af blandet salat
 så vidt muligt valgt mellem de spædeste salater
 men kan blandes op med mere fyldige salater af f.eks.
 iceberg rucola brøndkarse radicco krøsalat mælkebøtteskud små spinatblade feldsalat romersalat m.m.
 
 Dressing.
0.5 fedhvidløg
1.5 tsk.dijonsennep
1 tsk.groft salt
0.25 tsk.friskkværnet peber
1 spsk.sherryeddike
2-3 spsk.olivenolie(evt. valnøddeolie)
 
 Fyld:
50 g.valnødder
75 g.høvlet Parmesan
 
Opskrift:
Skyl salaten, riv den i mindre stykker og læg disse til at tørre på et viskestykke.

I bunden af salatskålen, der gnides med hvidløg, piskes sennep, salt, peber, og eddike sammen. Olien tilsættes i en tynd stråle under piskning, så dressingen bliver tyk.

Salaten lægges ovenpå og vendes først rundt med dressingen i det øjeblik, den skal spises.

Høvl Parmesan i flager på siden af rivjernet. Drys øverst sammen med nødderne og gem lidt til pynt, når salaten er vendt.

Serveres med friskbagte brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 32657 gange,
og udskrevet 1148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-01-30 17:29:06
rigtig god jeg bruger blå primadonna i stedet for parmasan den er lidt nødde agtig Bo