Spæde salater med høvlet Parmesan og valnødder

Spæde salater med høvlet Parmesan og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 l.blade af blandet salat
 så vidt muligt valgt mellem de spædeste salater
 men kan blandes op med mere fyldige salater af f.eks.
 iceberg Rucolasalat brøndkarse radicco krøsalat mælkebøtteskud små spinatblade feldsalat romersalat m.m.
 
 Dressing.
0.5 fedhvidløg
1.5 tsk.dijonsennep
1 tsk.groft salt
0.25 tsk.friskkværnet peber
1 spsk.sherryeddike
2-3 spsk.olivenolie(evt. valnøddeolie)
 
 Fyld:
50 g.valnødder
75 g.høvlet Parmesan
 
Opskrift:
Skyl salaten, riv den i mindre stykker og læg disse til at tørre på et viskestykke.

I bunden af salatskålen, der gnides med hvidløg, piskes sennep, salt, peber, og eddike sammen. Olien tilsættes i en tynd stråle under piskning, så dressingen bliver tyk.

Salaten lægges ovenpå og vendes først rundt med dressingen i det øjeblik, den skal spises.

Høvl Parmesan i flager på siden af rivejernet. Drys øverst sammen med nødderne og gem lidt til pynt, når salaten er vendt.

Serveres med friskbagte brød.





karakterer:
Opskriften er vist 35013 gange,
og udskrevet 1180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-30 17:29:06
rigtig god jeg bruger blå primadonna i stedet for parmasan den er lidt nødde agtig Bo