Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broccolisalat med peanuts og bacon

Broccolisalat med peanuts og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Salat - SalaterRet : Salat - Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Broccolisalat med peanuts og bacon, billede 4 Broccolisalat med peanuts og bacon, billede 1 Broccolisalat med peanuts og bacon, billede 2 Broccolisalat med peanuts og bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
200 gram Bacon i tern
100 gram Peanuts usaltede 1 dl. vejer 75 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Miracle wip 51 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Steg baconen på panden og lad det stå og køle mens resten af salaten laves.

Skær broccolien ud i små buketter og rødløget i tern eller hak det. Put det hele i en skål sammen med rosiner og peanuts.

Bland sukker eddike og miracle wip sammen og bland det rundt i salaten.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Broccolisalat



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (67 stemmer)

Opskriften er vist 150427 gange,
og udskrevet 6366 gange.


Energi:
KJ total 9106 (2168 kcal)
KJ pr. Pers. 2276 (542 kcal)
Vægt ialt 1147 gram
Vægt pr. Pers. 286 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 793 KJ (189 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 16.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2018-01-29 13:13:15
Kan det laves dagen før


Mahone  -  2014-02-05 01:05:43
kald mig bare en kok wannabe, men opskrifter er jo kun vejleden, hvis man laver en ret og godt kan se at 200 g. peanuts er for meget smider man dem vel ikke i bare fordi opskriften siger det`?


Bente  -  2011-07-16 12:55:47
Jeg laver dressingen med cremefraice, honning, balcamicio eddike og løgpulver(da børnene ikke kan lide rå løg) også runder jeg den af med lidt mayonaise. bliver hammergodt uhmmmm


Tanja  -  2010-03-03 13:31:30
Den er virkelig lækker, jeg undlog dog at tilføje bacon og den var så lækker :)


Vinnie  -  2010-02-04 12:02:31
Uhm den er bare kanon go da.....jeg valgte også som nogen andre lige at blanchere broccolien først.....det blir godt Kan kun varmt anbefales;O)


maria  -  2009-04-17 19:32:54
for at få den fedtfattige udgave, kan der anvendes fromage fraiche, 1 sp.ske dijonsennep og 1 sp.ske honning.- rigtig lækkert


Cecilie  -  2009-01-08 17:20:27
God opskrift, men jeg kan anbefale at lave dressingen af creme fraiche, eddike, og honning - DET er lækkert!


Susanne  -  2008-11-25 10:29:56
Rigtig god opskrift, har den altid med til buffet, men jeg bruger solsikkekerner i stedet for peanuts. Men nu er jeg jo nødt til at prøve med peanuts...


walker  -  2008-11-24 18:55:59
Den er også meget god med pinje kerner i stedet for peanuts, rosiner ved siden af tak ;)


  -  2008-11-24 01:40:39
Et lille tip: Har du micro-ovn, så læg køkkenrulle i bunden af en tallerken, derover bacon, og køkkenrulle ovenpå igen. Kør i ca 4 min, og du har den dejligste sprøde bacon


Dorthe  -  2008-08-16 14:15:34
Rigtig god salat :) - prøv med lidt mindre eddike, så bliver den bare super, ikke for sur og ikke for sød.


Anja  -  2007-05-24 15:26:37
Jeg har også prøvet at blanchere broccolien ( bare hæld kogende vand over broccolien, som evt ligger i en sigte.. det bliver super, bedre end bare rå


Anja  -  2007-05-24 15:24:31
Jeg bruger lige dele sukker, eddike og miraclewip...... Jeg laver den uden rosiner og den falder bare i god jord hver gang


Per  -  2007-03-27 18:48:14
Ved godt at broccoli kan spises rå, men jeg mener nu alligevel at den skal blancheres først. Broccolibuketterne kommes i spildkogende vand, og koger 3-4 minutter, hældes i sigte og skyldes med koldt vand.


cille og anette  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare super!! Den bedste broccolisalat nogensinde.


Vibeke  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker salat - i stedet for miracle whip brugte vi syrnet fraiche 9 %,


Michael  -  0000-00-00 00:00:00
smager fantastisk godt


  -  0000-00-00 00:00:00
lidt for mange peanuts, rosiner og rødløg i forhold til broccoli, i.h.f. hvis man kasserer alle stilkene - eller en fantastisk god opskrift!


iria  -  0000-00-00 00:00:00
go´ opskrift..-...! prøv den!