Salat med østershatte

Salat med østershatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - Svampesalater

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.friske østershatte
150 g.cherrytomater
1 bdt.forårsløg
2 spsk.olivenolie
1 tsk.stødt citronpeber
2 hårdkogte æggeblommer
2 spsk.olivenolie
3 skivergrovtoast
0.5 dl.salatolie
 groft salt
 
Opskrift:
Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand i 4 minutter. Tag dem over i iskoldt vand og lad dem køle af. Del cherrytomaterne i kvarte. Bland tomater, forårsløg, olivenolie og citronpeber sammen og smuldr æggeblommerne let imellem. Anret svampene på tallekner og fordel tomatsalaten over. Skær brødet i små ens terninger og rist dem sprøde og gyldne i olie. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og fordel dem over salaten. Drys med lidt salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12894 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

EP  -  2008-10-12 12:32:00
... og hvad gør man lige med østershattene.....?