Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med østershatte

Salat med østershatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Svampesalater

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.friske østershatte
150 g.cherrytomater
1 bdt.forårsløg
2 spsk.olivenolie
1 tsk.stødt citronpeber
2 hårdkogte æggeblommer
2 spsk.olivenolie
3 skivergrovtoast
0.5 dl.salatolie
 groft salt
 


Opskrift:

Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand i 4 minutter. Tag dem over i iskoldt vand og lad dem køle af. Del cherrytomaterne i kvarte. Bland tomater, forårsløg, olivenolie og citronpeber sammen og smuldr æggeblommerne let imellem. Anret svampene på tallekner og fordel tomatsalaten over. Skær brødet i små ens terninger og rist dem sprøde og gyldne i olie. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og fordel dem over salaten. Drys med lidt salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11657 gange,
og udskrevet 185 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

EP  -  2008-10-12 12:32:00
... og hvad gør man lige med østershattene.....?