Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med ristet andelever, æblefileter, bacon og ristede brødcroutons

Salat med ristet andelever, æblefileter, bacon og ristede brødcroutons, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : And - Ænder - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.andelever
300 g.bacon
1 Icebergsalat ell. lign.(IKKE KINAKÅL !!!!)
200 g.spæk
0.5 sandwichbrød
5 æbler
3 dl.god rødvinseddike
100 g.bla. friske krydderurter
 evt. italiensk "aceto Balsamico"
 salt
 peber
 


Opskrift:

Salaten skylles og plukkes i mindre stykker, kommes i en skål. Bacon og spæk skæres i fine tern og ristes på en pande med uden fedtstof. De kommes på en si over en skål, således at fedtstoffet opsamles. Stil begge til afkøling. Andeleveren ristes, så den er rosa indeni. Den må endelig ikke være blodig. Sandwichbrød skæres fri for skorpen, og derefter skæres skiverne ud i fine tern. Rist dem i ovnen til de er gyldenbrune. Æblerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Skær æblerne i små fileter. Rødvinseddike "Aceto Balsamico" indkoges lidt og blandes med det smeltede fedtstof og afkøles, smages til med krydderier og tilsæt evt. friske, hakkede krydderurter. Ved anretningen kommes salaten i en dyb tallerken, andeleveren deles i to og kommes ved. Derpå spæk og bacon i tern, æblefiletterne og marinaden over. Og til sidst de sprøde brød-croutons.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10114 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu