Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Salat med marineret torskerogn

Salat med marineret torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Fiskesalater

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.kogt torskerogn
2 skalotteløg
1 spsk.kapers
10 sorte oliven
1 spsk.god vineddike
1 tsk.dijonsennep
2-3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 evt.hvidløg
1 salathoved
 
Opskrift:
Torskerogn befris for evt. hinder, skæres i skiver og lægges i et fad. Fordel finthakket skalotteløg, kapers og oliven over. Rør en dressing af eddike, sennep og olie. Smag til md salt og peber og evt. hvidløg. Fordel dressingen over rognen og lad den trække 30 minutter. Anret rognen på salat og giv flutes eller ristet brød til. Som foret eller frokostret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13016 gange,
og udskrevet 300 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu