Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med marineret torskerogn

Salat med marineret torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.kogt torskerogn
2 skalotteløg
1 spsk.kapers
10 sorte oliven
1 spsk.god vineddike
1 tsk.dijonsennep
2-3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 evt.hvidløg
1 salathoved
 


Opskrift:

Torskerogn befris for evt. hinder, skæres i skiver og lægges i et fad. Fordel finthakket skalotteløg, kapers og oliven over. Rør en dressing af eddike, sennep og olie. Smag til md salt og peber og evt. hvidløg. Fordel dressingen over rognen og lad den trække 30 minutter. Anret rognen på salat og giv flutes eller ristet brød til. Som foret eller frokostret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12310 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu