Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lakseterrin

Lakseterrin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.laksefilet
500 g.lyssejfilet
 salt
 peber
1 bdt.persille
4 bladehusblas
 


Opskrift:

Læg husblasbladene i en skål koldt vand - ét ad gangen.

Fjern evt. ben og skær fiskefileterne i strimler ca. 1 x 1 cm tykke. Læg fiskestrimlerne i en skål og vend med salt, peber og hakket persille.

Fór en rugbrødsform med bagepapir og læg fisken i formen i 3 lag med 2 blade udblødt husblas imellem lagene.

Dæk fisken med bagepapir, sæt en anden form med vand i ovenpå som pres og bag terrinen i vandbad ved 175 grader i ca. 1 time.

Lad den afkøle helt - helst til næste dag, og servér den i skiver med salat, brød og evt. en kold sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18947 gange,
og udskrevet 212 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

K I lundby  -  2008-12-25 21:32:35
Meget lækker virkede meget fin til en julefrokost, fordi den virker let. En nemt lavet ret der har stor effekt med venlig hilsen Karen Inge Lundby