Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spinatsalat med asparges og bagte tomater

Spinatsalat med asparges og bagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 bdt.Grønne asparges
8 cocktailtomater
100 g.spinat
100 g.rucola
1 pottebasilikum
100 g.feta
 salt
 friskkværnet peber
 
 Dressing:
3 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1 spsk.mørk farin.
 Salt
 
Opskrift:
Ryst ingredienserne til dressingen i et syltetøjsglas. Lad den stå og trække, men ryst den af og til, så farinen bliver helt opløst. Rengør aspargesene og skær dem i mundrette stykker, gerne diagonalt. Blancher aspargesene i letsaltet vand i 3-4 minutter. Kom dem derefter i iskoldt vand. Skær tomaterne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og kværnet peber. Skær fetaen i mundrette stykker og læg dem sammen med tomaterne på bagepladen. Bag det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Pluk store blade af den rengjorte spinat i mindre stykker og bland med rucola, hele blade basilikum og aspargesstykker. Anret salaten på et fad og stik tomaterne og feta ind hist og her. Dryp salaten med dressingen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10391 gange,
og udskrevet 232 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu