Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat af asparges, rucola og balsamico-kogte rødløg

Salat af asparges, rucola og balsamico-kogte rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 bdt.grønne asparges
100 g.rucola
1 hjertesalat
500 g.broccoli
2 spsk.olivenolie
 
3 rødløg
4 spsk.balsamicoeddike
2 spsk.rødvinseddike med hindbær
1 spsk.sukker
 


Opskrift:

Pil rødløgene og skær dem i både. Kom dem i en gryde sammen med balsamico og sukker. Lad løgene småsimre i 30 minutter. Rengør aspargesene og skær dem i to dele med et diagonalt snit. Del broccolien i små buketter. Blancher først aspargesstykkerne i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter. Tag dem op og kom dem i iskoldt vand. Blancher derefter broccolien i det samme vand, ligeledes i 3 minutter. De må ikke blive for bløde, de er bedst, når der stadig er lidt bid i dem. Afkøl dem i iskoldt vand. Lad den rengjorte hjertesalat og rucola forblive i hele blade. Afdryp rødløgene. Bland salaterne med broccoli og asparges. Fordel rødløgene ovenpå og dryp med olivenolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14745 gange,
og udskrevet 439 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

dpl  -  2008-07-05 08:08:07
Dette er en yderst lækker salat