Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rissalat med æg

Rissalat med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Rissalater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Lange ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 løg
2 spsk.smør
4 dl.langkornet ris
6 dl.grønsagsbouillon
 salt
 peber
2 gourgetter
6 hårdkogte æg
500 g.fine ærter
500 g.cherrytomater
6-8 skiverspegeskinke
1 bakkekarse
 
 Marinade:
4 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 paprika
2 fedhvidløg
2 dl.olivenolie
 


Opskrift:

Svits de hakkede løg i en rummelig gryde og rør risen i. Tilsæt bouillon 1-2 tsk salt og kog for svag varme under tætslutende låg 20 minutter. Ryst marinaden sammen, rør den i den varme ris og stil den til afkølning. Skær gourgetter i terninger og læg dem i en sigte, drysset med groft salt, ca. 10 minutter. Skyl kort og afdryp courgetterne. Bland risen sammen med optøede ærter, kvarte æg, halve tomater, strimlet spegeskinke og klippet karse. Alle ingredienser kan gøres klar i forvejen og opbevares i hver sin plastpose i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12260 gange,
og udskrevet 234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu