Rissalat med æg

Rissalat med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

SalaterRet : Salater - Rissalater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Lange ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
2 spsk.smør
4 dl.langkornet ris
6 dl.Grøntsagsbouillon
 salt
 peber
2 gourgetter
6 hårdkogte æg
500 g.fine ærter
500 g.cherrytomater
6-8 skiverspegeskinke
1 bakkekarse
 
 Marinade:
4 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 paprika
2 fedhvidløg
2 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Svits de hakkede løg i en rummelig gryde og rør risen i. Tilsæt bouillon 1-2 tsk salt og kog for svag varme under tætslutende låg 20 minutter. Ryst marinaden sammen, rør den i den varme ris og stil den til afkølning. Skær gourgetter i terninger og læg dem i en sigte, drysset med groft salt, ca. 10 minutter. Skyl kort og afdryp courgetterne. Bland risen sammen med optøede ærter, kvarte æg, halve tomater, strimlet spegeskinke og klippet karse. Alle ingredienser kan gøres klar i forvejen og opbevares i hver sin plastpose i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 14006 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu