Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejesalat med grøn sauce

Rejesalat med grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, kogte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejesalat med grøn sauce, billede 4 Rejesalat med grøn sauce, billede 1 Rejesalat med grøn sauce, billede 2 Rejesalat med grøn sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.pillede kæmperejer
1 citron
 
 Sauce:
3 dl.olivenolie
2 spsk.hakket persille
25 g.pinjekerner
4 fedhvidløg
6 ansjosfileter
4 kapers
 


Opskrift:

Lad rejerne trække i citronsaften - smagen forhøjes, hvis de småkoger et par minutter.

Grøn sauce:
Olien, pinjekernerne, hvidløgene, de udvandede ansjosfileter og kapers blendes til en lind sauce.

Rejerne spises med saucen som dip.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 28927 gange,
og udskrevet 240 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu