Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laksemousse i terrin

Røget laksemousse i terrin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.fersk laks, uden skind og skåret i små stykker
250 g.røget laks, skåret i tynde skiver
 Olivenolie
 et stænk cognac
4 dl.cremefløde
1 spsk.grøn peber
 en smule nymalet peber
 
Opskrift:
Lad den ferske laks snurre i olivenolie over svag varme, rør med en træske. Flamber med cognac og sæt til afkøling. Finhak den røgede laks i en foodprocesser sammen med halvdelen af cremefløden til en jævn konsistens. Tilsæt den let stegte laks, peber og resten af cremefløden. Afkøl og server.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22905 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er cremefløde??