Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm eller kold kartoffelsalat

Varm eller kold kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kartofler (kogte)
2 løg
20 g.smør
 
 Dressing:
2.5 dl.piskefløde
1 dl.tomatsaft
1 spsk.vineddike
1-2 hakkede hårdkogte æg
 salt
 peber
 


Opskrift:

De kogte kartofler skæres i tern. Løgene pilles og skæres i tynde skiver. Enten ristes løg og kartofler i fedtstoffet, mens dressingen koger sammen og hældes over eller de enkelte dele blandes sammen og spises koldt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18109 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu