Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkisk bønnesalat

Tyrkisk bønnesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :


Tyrkisk bønnesalat, billede 4 Tyrkisk bønnesalat, billede 1 Tyrkisk bønnesalat, billede 2 Tyrkisk bønnesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.tørrede hvide bønner
2 bdt.forårsløg
1 grøn peberfrugt skåret i tynde strimler
1 bdt.purløg
2 hårdkogte æg
12 sorte oliven
 
 Dressing:
1 citron saften heraf
1 tsk.dijonsennep
0.75 dl.olie
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Udblød bønnerne 7-8 timer i koldt vand.

Koges møre på 45-50 min. Afkøl bønnerne.

Snit forårsløgene og bland dem i en skål med grøn peber, klippet purløg og afdryppede bønner.

Pisk dressingen sammen og hæld den over. Pynt med æggeskiver og sorte oliven.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bønnesalat



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 39597 gange,
og udskrevet 574 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-07-23 21:13:09
For meget citron


eivor  -  2012-08-27 16:39:59
250g tørrede bønner til en person - den tror jeg ikke på


c.b.  -  2011-04-05 14:57:51
I stedet for dijonsennep kan man komme noget SUMAK (en slags krydderi med en speciel smag og er lidt syrlig), det laves normalt med sumak. og kan købes i nogle udlandske butikker.


Per  -  2010-04-05 13:50:00
På billedet har vi brugt sortøjede bønner