Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Toscansk brødsalat med tomat og agurk

Toscansk brødsalat med tomat og agurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1 skrællet agurk halveret og skåret i tern uden kerner
 groft salt
 250 g. groft lystbrød (gerne 3-4 dage gammelt)
1.25 dl.vand
5 modne tomater uden kerner og skåret i tern
1 rødløg i tern
4-5 spsk.rødvinseddike
0.8 dl.jomfruolivenolie
 salt
 peber
15 g.basilikumblade i mindre stykker
 


Opskrift:

Læg agurketern ud på et stykke køkkenrulle og strø groft salt over. Lad dem trække 15 min. Hæld agurkternene i en sigte, skyl og aftør dem herefter. I mellemtiden skæres brødet i 2-3 cm tykke skiver og lægges i en dyb tallerken. Stænkes med vand, trækker 2 min. Herefter trykkes brødet forsigtigt fri for væde til det er tørt. Pluk det i 2-3 cm store stykker og fordel det på noget køkkenrulle. Lad det stå 10 min. I en skål blandes agurk, tomat, løg og brødterninger. Eddike og olie røres sammen og smages til med salt og peber. Brødblanding samt basilikum røres sammen med eddike/olie blandingen og det hele stilles 1-4 timer på køl. Anret i en skål og servér koldt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9510 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu