Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torskerognssalat 02

Torskerognssalat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Fiskesalater

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.torskerogn friskkogt eller fra dåse
3 spsk.kvark
1 syltet agurk ca. 30-50 g skåret i tynde skiver
 salt
 peber
 citron
 
Opskrift:
Torskerognen moses med en gaffel (hvis der bruges friskkogt torskerogn skal hinderne fjernes først) og røres med kvark og de fintskårne agurker. Smages til med salt, peber og citron. Er god på rugbrød. Hvis torskerognssalaten stilles i køleskab straks efter tilberedning, kan den holde sig 2 dage i køleskab.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13970 gange,
og udskrevet 256 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu