Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskerognssalat 02

Torskerognssalat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.torskerogn friskkogt eller fra dåse
3 spsk.kvark
1 syltet agurk ca. 30-50 g skåret i tynde skiver
 salt
 peber
 citron
 


Opskrift:

Torskerognen moses med en gaffel (hvis der bruges friskkogt torskerogn skal hinderne fjernes først) og røres med kvark og de fintskårne agurker. Smages til med salt, peber og citron. Er god på rugbrød. Hvis torskerognssalaten stilles i køleskab straks efter tilberedning, kan den holde sig 2 dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13112 gange,
og udskrevet 232 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu