Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Postej med krydret lever ( Stegeso )

Postej med krydret lever ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svinelever
2 æg
175 g.magert røget flæsk
 salt
1 knsp.merian
1/2 tsk.mild paprika
1 knsp.muskat
1 løg
 krummen af ca. 1/2 franskbrød
125 g.skinke i tynde skiver
 
Opskrift:
Mal leveren gennem kødmaskinen. Rør den op med æg, krydderier og finthakket løg. Skær flæsket i meget små terninger og bland det i. Kom så meget revet franskbrødskrummer i at det bliver en sammenhængende masse. Beklæd en stegeso med stanniol og dæk den med skinkeskiver. Kom levermassen i og læg resten af skinken øverst. Dæk det hele til med stanniol. Steg leverpostejen ved 250 grd. i ca. 1 time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9863 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu