Thaisalat

Thaisalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Kinakål

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 kinakål (eller 1 icebergsalat)
100 g.bønnespirer
1 agurk
3-4 tomater
1 løg
2 æg
 
 Dressing:
4 spsk.mayonnaise
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.sukker
1 fedhvidløg (hakket fint)
2 tsk.frisk citronsaft
 
Opskrift:
Skær kinakålen i lange tynde strimler. Agurk, tomater og løg skæres i meget tynde skiver. Æggene hårdkoges (ca. 10 min) og udskives tyndt Ingredienserne til dressingen blandes sammen i en lille skål. Tilberedning: Bønnespirerne arrangeres som bund i salaten på et fad. Herpå lægges de tynde salat strimler i en pæn afrundet "bunke". Der dækkes nu med skiver af agurk og tomat. Udenpå igen arrangeres æggeskiverne og der afsluttes med løgringe. Overhældes lige inden servering med dressingen Tips: Det er vigtigt at dressingen hældes over salaten lige inden den serveres. Man kan godt udskære og arrangere salat "bunken" og dressingen dagen i forvejen, men vent med at blande de to ting til lige før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 18489 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne salat er helt fantastisk også til gæster da den kan tilbedredes i god tid. Som variation drysser jeg salaten med peanuts.

  -   2005-01-01 01:01:01
En virkelig god salat

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager herre godt!