Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Leverpostej med butterdej ( Stegeso )

Leverpostej med butterdej ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.svinelever
200 g.spæk
5 benfri sild
1 knsp.timian
1 knsp.merian
1 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.snaps
 salt
 peber
50 g.smør
1 dl.hvedemel
3 dl.mælk
1 æg
1 pakkebutterdej
 


Opskrift:

Mal leveren og spæk gennem kødmaskinen sammen med pillede løg, sild og hvidløgsfeddet. Lav en afbagning af fedtstof, mel og mælk og kom levermassen, snaps og æg i. Bland det godt og smag til med krydderierne. Rul butterdejen ud og læg den som en form i en stegeso (gem et stykke til låg). Hæld levermassen i og dæk den med et låg af butterdejen. Prik i dejen og bag leverpostejen ved 200 grd. i ca. 1 1/4 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9504 gange,
og udskrevet 159 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu